Чемпіонат України з чирдансу/чирлідингу

Чемпіонат України з чирдансу/чирлідингу

25-27 квітня 2018 року у Харківському міському палаці спорту відбулася головна подія року – Чемпіонат України. До змагань долучилися представники новостворених осередків федерації. 768 спортсменів представили різні регіони країни та загальноосвітні школи. Команди спортивних клубів представили 62 тренери.

Вперше потужно були представлені команди у номінації Cheer. У програмі чемпіонату пройшли змагання Всеукраїнської ліги шкільних груп підтримки. На майданчику у різних вікових групах та видах програми домінували представники Покровська, Києва, Харкова, Вінниці, Дніпра, Луцька, Черкас, Запоріжжя, Краматорська, Бердянська, Тернополя, Івано-Франківська та інших міст. Висловлюємо подяку за сприяння Міністерству молоді та спорту України, Комітету з фізичного виховання та спорту України, Спортивному комітету України, Управлянню з фізичної культури та спорту Харківської обласної державної адміністрації. Особлива подяка Харківській міській раді, Департаменту молоді та спорту. Нашим водним партнером стала «Моршинська».

Отримуйте новини

Отримуйте усі новини про український та світовий чирлідінг на вашу електронну пошту. Зареєструйтеся сьогодні - це безкоштовно!

Свіжі твіти

Наші партнери

International Association of Majorette-Sport (IAM) Сайт Спортивного комітету України

Ми у мережі